Cheneys Farm

Barn conversion in East Devon with major emphasis placed on sustainability, the re-use of the original fabric and the harmonious blending of a contemporary zinc clad extension provides an interesting and unusual kitchen and utility space. This improves the workability and function of the conversion.

The work to the interior has retained as much of the open layout of the original space as possible, it has made the best use of the limited source of natural light openings yet retain the particular character and proportion of the indiginous character of the building. The site has been assessed with an original design ethic in mind, which has been tailored to the requirements of the client and in keeping with the surrounding area.

Cheneys

Cheneys

Cheneys

Cheneys

Cheneys

Cheneys